Vai a sottomenu e altri contenuti

Tradizioni a cielo aperto

Tradizioni a cielo aperto

Enogastronomia e sabores intre Lagu Omodeo e Sinis

Promòvida e cuncordada dae sa

Rete de sos Comunes de Sorradile, Ardaule, Bidoniu, Narabuia, Sèdilo e Ula

Sorradile · giòbia 6 de cabudanni 2018

A ora de sas 06,30 de sero (h. 18,30)

In su novenàriu de Santa Maria de Turrana

Agricultura e màndigu

aberit

Pietro Arca, Sìndigu de Sorradile

coordinat

Ginevra Lombardi, Economista, Chircadora de Èstimu Rurale in s'Universidade de Firentze

faeddant

Alessandra Guigoni, Antropòloga, autora de su libru Antropologia del mangiare e del bere

Roberto Serra, Chef de su Ristorante Su Carduleu de Abbasanta

Florence Egal, Esperta sistemas alimentares sustenìbiles, ex-Senior Officer pro sa FAO

Assàgiu de produtos locales tìpicos, ballos e cantos sardos.

(MM)

torna all'inizio del contenuto
torna all'inizio del contenuto